Rozvoz týdenního obědového menu

Vzor týdenního obědového menu. (Neplatný)

PONDĚLÍ
Polévka: Hrachová
1. 150g Valašská masová směs s bramboráčky
2. 150g Smažené tvarůžky s vařenými brambory
3. 150g Vepřové na kmínu s rýží
ÚTERÝ
Polévka: Pórková s vejcem
1. 150g Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem
2. 250g Pečené kuřecí stehno s rýží, okurek
3. 150g Vepřová plec po srbsky s opékanými brambory
STŘEDA
Polévka Bramboračka
1. 150g Sekaná pečeně se zelím a vařenými brambory
2. 150g Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku se šťouchanými brambory
3. 350g Grilovaná žebírka po mexicky, chléb
ČTVRTEK
Polévka Fazolová
1. 150g Čínské nudle s kuřecím masem
2. 150g Holandský kuřecí řízek s bramborovou kaší
3. 150g Vařené hovězí žebro s koprovou omáčkou a houskovým knedlíkem
PÁTEK
Polévka Boršč
1. 150g Vepřový vrabec se zelím a bramborovým knedlíkem
2. 150g Smažený květák s vařenými brambory a tatarskou omáčkou
3. 150g Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
SOBOTA
Polévka Frankfurtská
1. 150g Grilovaná krkovice s opékanými brambory
NEDĚLE
Polévka Vývar s těstovinou
1. 150g Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem